Op vrijdaavond en zondagmiddag serveren wij uitsluitend dit menu.

Chefsmenu maand december

Coquilles | bloedworst | peterseliewortel | gel van mandarijn | pastinaak

Skrei | shiitake risotto | saffraansaus

Rollade van fazant | groene kool | meloes uitjes | champagnesaus

Marquis van chocolade | mousse van steranijs-kaneel | karamel

55,50 incl. een glas bubbels

Graag bij de reservering aangeven dat u gebruik van deze actie wilt maken

Menu voor de donderdag en zaterdag:

Coquilles | witlof | schorseneer | pastinaak

Zeeduivel | peterseliewortel | basilicumpasta | saus van piment

Patrijs | knolselderij | hutspot | saus van boerenkool

Hoeve eitje | truffel | sinaasappel

Hert | zuurkool | wentelteefje | paddenstoel | saus van Banyuls

Kaas | kornblomstlolly

Gieser Wildeman | zoethout |bitterkoekje | peperkoekijs

4 gangen coquilles | patrijs | hert | Gieser Wildeman € 62,50

5 gangen coquilles | zeeduivel | patrijs | hert | Gieser Wildeman € 69,50

6 gangen coquilles | zeeduivel | patrijs | hoeve eitje | hert | Gieser Wildeman € 77,50

7 gangen coquilles | zeeduivel | patrijs | hoeve eitje | hert | kaas | Gieser Wildeman € 89,50

2 verse Zeeuwse oesters 0000 € 8,-

4 verse Zeeuwse oesters 0000 € 16,-

6 verse Zeeuwse oesters 0000 € 24,-