Werken bij Restaurant Vroenhout

Van meet af aan brengt Nico van Beekveld de keuken van Vroenhout op een hoger peil, zoals je van een Meester-kok mag verwachten. Binnen de kortste keren wordt het restaurant een vaste waarde in de culinaire top van West-Brabant. Koken naar de seizoenen, de introductie van nieuwe kooktechnieken en streven naar duurzaamheid, onder meer door gebruik van producten uit de streek. Op veel fronten loopt Vroenhout voorop.

Hele generaties jonge talentvolle koks en gastheren en -vrouwen krijgen er hun opleiding. Op de vrije maandagen tilt Nico toegewijde amateurkoks tijdens kookworkshops op een hoger niveau.

Wil jij werken bij Restaurant Vroenhout?

Sous-chef

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste  sous chef, die de chef kan vervangen en ons team kan versterken.

Bel naar 06-53 70 02 65 of mail naar info@restaurantvroenhout.nl


Zelfstandig werkend kok

We hebben nog ruimte voor een zelfstandig werkend kok.

Bel naar 06-53 70 02 65 of mail naar info@restaurantvroenhout.nl


Bediening

We zijn op zoek naar een ervaren maitre | sommelier (38 uur per week)

Bel naar 06-53 70 02 65 of mail naar info@restaurantvroenhout.nl


Leerling kok (4e leerjaar)

Vanaf september hebben we plek voor een leerling kok.
Zit jij in het 4e leerjaar en zoek je een leerzame plek?

Bel naar 06-53 70 02 65 of mail naar info@restaurantvroenhout.nl


Oproepkrachten

Heb je zin  om in de avonduren en/of weekenden een zakcentje bij te verdienen  in een klein en gezellig team?

Bel naar 06-53 70 02 65 of mail naar info@restaurantvroenhout.nl


Lees hier meer over restaurant Vroenhout en Nico van Beekveld.